Vápenná potvrdila formu proti 1. Supikovicím

13.05.2014 20:43

Po přesvědčivých výhrách proti Velké Kraši a České Vsi, čekal na náš tým těžký test v podobě souboje s 1. Supikovicemi, což přilákalo na tribunu zatím nejvyšší počet diváků.

Utkání se v první půli odehrávalo spíše uprostřed hřiště. Za možná zlomový okamžik prvních 45. minut, lze označit výborné vyběhnutí našeho brankáře Chromíka, který zneškodnil v souboji jeden na jednoho, rychlí brejk Supikovic. Za zmínku také stojí střela Kuby Červenky z přímého kopu, která orazítkovala břevno. První poločas tak skončil 0:0

Do druhého poločasu vyběhl náš tým mnohem sebevědomější, diváci se opět mohli bavit fotbalem, na jaký si v posledních zápasech zvykli a zanedlouho se také radovali z první branky, kterou vstřelil Pavel Kocich. Poté už Vápenná hru opanovala. Fungující obrana, soupeře nepouštěla do žádných větších šancí. Naopak náš tým opět udeřil. Po centru Zifczáka z pravé strany, hlavou skóroval Červenka a zvýšil tak na 2:0. V závěrečných minutách Vápenná předvedla ukázkový přechod do útoku, který započal u našeho obránce Jana Kadlece, a postupnou kombinací přes celé hřiště se propracovala k zakončení, na jehož konci stál opět Červenka, který nadvakrát překonal brankáře soupeře a završil tak na konečný stav 3:0. Touto brankou se Kuba opět vyšvihnul na čelo v tabulce střelců a potvrdil tak nejen svou formu, ale také skvělou formu celého mužstva, které v jarní části sezóny, figuruje na prvním místě.

Diskusní téma: Vápenná potvrdila formu proti 1. Supikovicemi

Nike Air Max Femme https://www.chyeaa.com/

MichaelOa | 12.10.2014


3. gól

Tomáš Nagy | 14.05.2014

Musím říct, že 3. gól byl asi nejhezčí co Vápenná kdy dala. Dlouho jsem neviděl v okrese, aby nějaký tým prošel přes celé hřiště a dal gól, aniž by ztratil balón. Respekt ;)

Re: 3. gól

Nagy Jan | 15.05.2014

No spíše nejhezčí akceten gól byl už povinnost ;-)

Re: Re: 3. gól

Tomáš Nagy | 15.05.2014

ty moc dobře víš, že jsem to tak myslel :-)

Přidat nový příspěvek