Vápenná do sezóny 2013/2014 vstoupila vítězstvím

13.08.2013 22:18

Po letní pauze se opět hlásíme v plném proudu okresního přeboru, do kterého náš tým vstupuje s ambicemi bojovat o čelo tabulky. Jako první soupeř, nás na svém hřišti vyzval tým Skorošic a nebyl to zrovna jednoduchý zápas jak se očekávalo i když výsledek 4:2, jednoznačně hovoří v náš prospěch. První branku vstřelil z dorážky po tvrdé střele Kuby Červenky nováček v našem dresu, Staňa Slusarz. Druhý gól pak vsítil z pokutového kopu Lukáš Prošvic a uzavřel tak první poločas výsledkem 2:0.

V druhé půli, hrající se z naší strany do mírného kopce, nás Skorošice začali trápit a i když dokázali snížit na 2:1, několika zahozenými šancemi a neproměněnou penaltou nám dali příležitost opět uskočit na dvoubrankové vedení. Tentokrát byl exekutorem třetí branky náš kapitán Martin Kavka, když z volného přímého kopu, vymetl pavučiny v brance domácího golmana. Poté se hra přelévala ze strany na stranu, oba týmy se střídali v neproměňování šanci, jenže domácí se opět dočkali a brankou na 2:3, zdramatizovali závěr utkání. Jenže do konce zápasu nastoupil vápenský navrátilec Macura, který využil svou první příležitost ke vstřelení branky, když si lišácky střelou o tyč sám narazil míč ;) a rybičkou zvýšil na konečných 4:2 v náš prospěch. Vápenná tak vstoupila do sezóny 2013/2014 vítězně a může se radovat ze zisku prvních tří bodů.

Anketa o nejlepšího hráče uzavřena. Nejvíc hlasů obdržel Šubrt Martin.

Diskusní téma: Vápenná do sezóny 2013/2014 vstoupila vítězstvím

:)

Josef Kovačík | 16.08.2013

Na první zapas to nebyl špatný výkon teď se tepre ukáže proti Černé Vodě na co máme. Myslím si že to bude pro nás těší sezona než ta minulá. Musíme minimálně potvrdit 5 místo a nebo ještě lepší :) :D

Přidat nový příspěvek