Turnaj v Černé Vodě

25.07.2013 22:15

V sobotu 20.7. 2013 se uskutečnil v Černé Vodě fotbaloví turnaj, kterého se zúčastnil i náš tým. Dalšími účastníky byli, pořádající Černá Voda, Stará Červená Voda a outsider z Bernartic. Vápenná na turnaji obsadila třetí příčku.
 V prvním zápase narazil náš tým na neoblíbenou Černou Vodu. Utkání to bylo pro nezaujatého diváka pohledné.  A však se špatným koncem pro Vápennou, když náš tým podlehl ve vypjatém utkání soupeři z Černé Vody 1:3.
 V druhém semifinále proti sobě nastoupily Bernartice a tým, který letos postoupil do B. třídy a byl v zápase favoritem, St. Červená Voda. A však opak byl pravdou. St. Červená Voda tahala v zápase za kratší konec a podlehla Bernaricím po remízovém skóre 2:2 na penalty. Nutno podotknout, že Bernartice měli v týmu hráče například z Jesníka, Javorníka , ale i dva hráče z Vápenné, Marka Zdražila a Dalibora Mondeka.
 V boji o třetí místo proti sobě tedy nastoupili Vápenná a St.Č.V. Soupeř si chtěl napravit reputaci a ukázat, že si postup do B. třídy zaslouží a že dokáží tamním týmům konkurovat. Asi by si ale po turnaji měli položit otázku, zdali účast v B. třídě nezrušit a setrvat raději v okresním přeboru :))  Vápenná byla v utkání mnohem lepším týmem a St.Č.V. po celý zápas přehrávala. Utkání skončilo 3:1 pro Vápennou. Všechny tři góly vstřelil Červenka. Zápas ovšem nebyl pouze o jediném hráči. Poděkování patří celému týmu, který v utkání ukázal týmovost, soudržnost a tvořící se dobrou partu.
 Vítězem turnaje se stal překvapivě tým z Bernartic. I když ani v jednom utkání nedokázal zvítězit, měl pevné nervy při zahrávání pokutových kopů a odváží si tak pohár.

Diskusní téma: Turnaj v Černé Vodě

Nebyly nalezeny žádné příspěvky.

Přidat nový příspěvek