Souhrn úvodních tří kol

22.04.2014 22:10

Z technických důvodů jsme zde několik týdnů nemohli vkládat pravidelné hodnocení utkání, za což se omlouváme a tak přinášíme alespoň menší shrnutí, již odehraných tří kol okresního přeboru mužů.

V zahajovacím utkaní jarní části sezóny, jsme se utkali na domácím hřišti s Písečnou. Toto utkání mělo pikantní příchuť proto, že se jednalo o souboj o 3. Místo. Bohužel po několika nastřelených tyčích a promrhaných šancích udeřil soupeř ze standartek a utkání vyznělo v náš neprospěch 1:3. Jedinou branku našeho týmu vstřelil Zdeněk Nagy.

Ve 2. kole jsme vycestovali do Kunětic. Toto utkání dlouho nemělo jasného favorita. První půle nenabídla z žádné strany nic zajímavého a tak se obě mužstva po půli rozešla za stavu 0:0. Druhá půle, hrající se z naší strany z kopce, byla již zajímavější, když naši hráči začali více prověřovat domácího golmana a v 52. a 54. minutě už také rozhodli utkání. První branku vstřelil Petr Zifczák a o dvě minuty později se trefil Stanislav Slusarsz. Domácí jen stihli snížit na konečný stav 2:1.

V sobotu bylo na programu 3. kolo, ve kterém jsme se utkali s velmi mladým mužstvem z Javorníka, a to s Javorníkem B. Prvních dvacet pět minut byla hra převážně v naší režii, během kterých se ve 13. minutě po standardní situaci, hlavou prosadil Kuba Červenka. Poté tempo hry z naší strany upadlo. Nedařila se kombinace. Naštěstí našemu týmu skvěle fungovala defenzíva a soupeře jsme nepustili k žádné velké gólové příležitosti, čehož využil v nastaveném čase opět Červenka a svou druhou brankou v utkání pojistil výsledek na 2:0.

Diskusní téma: Souhrn úvodních tří kol

Souhrn úvodních tří kol

Joza | 24.04.2014

konečně že jste sem něco napsali :)

Přidat nový příspěvek