Vápenná si ve Velké Kraši upevnila třetí příčku

06.05.2014 20:36

Vápenná mohla v nedělní dohrávce navýšit svůj odstup na třetí příčce. V případě vítězství nad Velkou Kraší, podle tabulky třetím nejhorším týmem soutěže, mohl čtvrté Písečné, která v Lipové prohrála 2:4, odskočit na rozdíl čtyř bodů a upevnit si tak svou pozici.

Ačkoliv je soupeř z Kraše na svém hřišti velmi nevyzpytatelný, karty byly od začátku rozdány jasně. Vápenné se i na vysoce střiženém trávníku dařila kombinace a již v 17. minutě se po nádherné střele Petra Zifczáka, který z velké vzdálenosti napřáhl ke střele a vymetl pavučiny z rožku soupeřovi branky, dostala do vedení. Jiskra se snažila, seč mohla, ale k ničemu než k urážkám rozhodčího se nezmohla a tak náš tým opět udeřil. Po přímém kopu Kuby Červenky se od domácího golman míč odrazil před dobíhajícího Zifczáka a ten se nemýlil ani podruhé. První poločas tak skončil výsledkem 0:2 z pohledu domácích.

V druhé půli se soupeř více osmělil. Nejprve Kraši neuznal branku na 2:1 rozhodčí Jurčák, když odpískal faul na našeho obránce Jana Kadlece. Za nedlouho poté se náš brankář Radek Kadlec zaskvěl důležitým, reflexivním zákrokem. Ale to bylo ze strany Jiskry vše. Klid na kopačky vrátil našemu mužstvu střídající Mondek, který technickou střelou přehodil brankáře a zvýšil na 3:0. A uklidnění bylo znát. Vápenná utkání dohrávala v pohdě a herně navázala na povedené utkaní z minulého kola proti České Vsi. V závěru utkání, se ještě prosadil Jakub Červenka a svou premiérovou trefou završil na konečný stav 5:0 Karel Račák, který svým výkonem mile překvapil. 

Diskusní téma: Vápenná si ve Velké Kraši upevnila třetí příčku

Nebyly nalezeny žádné příspěvky.

Přidat nový příspěvek